'Odlučni i motivirani idemo u Virje zaključiti ovu tešku polusezonu, ali i godinu'

POSLJEDNJA UTAKMICA U 2020.

Varteks u subotu, 28. studenog, od 13.30 sati u Virju igra protiv Podravca, posljednjeplasirane momčadi 3.HNL Sjever.

Bumbari se nalaze na sedmom mjestu sa 17 bodova, a ova utakmica nadoknade 12. kola zaključit će jesenski dio prvenstvene sezone.

Trener prve momčadi Želimir Orehovec osvrnuo se na izgubljene bodove u Ždralovima. Momčad Mladosti ipak je bila prejaka, a Varteksu je nedostajalo i nekoliko igrača zbog kartona i ozljeda.

- U Ždralove smo išli bez Kukeca i Režića. Stoperska pozicija nam je tanka i nemamo puno rješenja. Zadnje dvije utakmice to je morao pokriti Težački koji ne trenira s nama jer je na studiju u Zagrebu. Nježić je već od prije ozlijeđen, a nije bilo ni Matučeca. Igrali su ponovno mladi igrači – rekao je.

Orehovec smatra da je odigrana dobra utakmica, ali već gledaju prema sljedećem protivniku.

- Odigrali smo solidnu utakmicu. Na poluvremenu je bilo 1:0 za njih, a kasnije smo krenuli na sve ili ništa, a nakon naše inicijative smo primili drugi gol. Tada je ponestalo snage da nešto okrenemo. Mladost je bolja ekipa od nas, imamo mali roster, sada ni ne treniramo zbog mjera stožera. Okrećemo se Podravcu – kazao je Orehovec.

Problem je što Bumbari nemaju gdje trenirati. Zbog mjera Županijskog stožera treninzi se ne mogu održavati na području Varaždinske županije.

- Nadam se da ćemo moći negdje trenirati jer su mjere za Varaždinsku županiju takve kakve jesu. Pokušat ćemo u Međimurju odraditi dva treninga. U subotu idemo motivirani i odlučni po tri boda u Virje da zaključimo ovu polusezonu. Doduše, htjeli bi ovaj jesenski dio i godinu što prije zaboraviti zbog svih problema na koje smo nailazili – istaknuo je Orehovec.

Utakmica protiv Podravca odigrat će se bez publike zbog mjera Nacionalnog stožera.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc