Kudumija se oprostio od Varteksa, odlazi u drugoligaša

ODLAZAK STOPERA

Hrvoje Kudumija (22) na zimu je došao u NK Varteks i u vrlo kratkom roku postao nezamjenjiva karika u obranu, na poziciji stopera. U Klub je došao iz kluba iz četvrte lige, a sada je u ljetnom prijelaznom roku dogovorio suradnju sa slovenskim drugoligašem ND Beltinci.

Zahvaljujemo Hrvoju što je bio, barem kratko, dio naše priče koja je još jednom pokazala da Bumbari itekako imaju igrače za još više ciljeve. Žalosti nas činjenica što je s nama proveo samo šest mjeseci, ali kako i sam kaže – igranje za Varteks za njega je bilo iznimno zadovoljstvo.

- Smatram da smo igrali vrlo dobar nogomet te da smo igrom zaslužili nekoliko bodova više nego što smo na kraju skupili. Dobro smo se slagali i na terenu i van terena. Jedino za čime mogu žaliti je plasman u finale županijskog Kupa gdje smo u prvoj utakmici polufinala nadigrali Podravinu no rezultat nije popratio dobru igru pa su oni zasluženo prošli dalje u uzvratu – kaže Kudumija.

Naglasio je da osjeća napredak u ovih nekoliko mjeseci, a za to je zaslužan sam Klub, dobar podražaj utakmica 3.HNL Sjever te dodatni rad na sebi izvan klupskih obaveza.

- U budućnosti se nadam da ću nastaviti graditi svoju karijeru prema najvišim razinama i napredovati da postanem najbolji igrač što mogu biti. Varteks također ima prostora za napredak, ali u najvećem dijelu su to detalji koji bi klub digli na višu razinu. Nažalost takvi detalji puno ovise o financijama pa tako i sami napredak kluba. Zato smatram da uz pravu pratnju sponzora klub može još više unaprijediti svoje uvjete za rad – zaključio je već sada bivši igrač Varteksa.

Hrvoje, sretno!

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc