Borna Radić: 'Vrijeme je da se veselimo i mi i navijači'

Dugogodišnji iskusni obrambeni igrač Bumbara spreman je za novi izazov u Virovitici gdje će Varteks pokušati doći do prva tri boda.

Komentirao je uvodni dio sezone i prve dvije utakmice.

- Nekako gorko slatki početak. Bod protiv prvaka iz prošle sezone, a onda poraz kod kuće od Podravine. Na terenu to nije izgledalo loše, samo se mučimo s realizacijom. Ima još puno mjesta za napredak. Mlada smo i perspektivna ekipa. Nadam se da će se protiv Virovitice i to ostvariti.

Ipak, što se tiče atmosfere u momčadi, tamo nema problema, a u novoj utakmici ide se po pobjedu.

- Atmosfera u ekipi je odlična, svi su zdravi, spremni, tako da nema razloga da i ne bude tako te da krenemo s nizom pobjeda. Novi igrači su donijeli kvalitetu više, posebno Benko. To je igrač koji bi pojačao svaku ekipu, ne samo u 3.HNL. Ali i ostatak dečki su vrlo kvalitetni i perspektivni. Od Tomaškovića koji je odličan 'univerzalac' na bočnim pozicijama, Kos koji je već par godina među najboljim igračima 4.HNL pa Mauro Benko koji je dokazao u prvim utakmicama da može puno toga napraviti, da ne nabrajam sad sve po redu. U subotu idemo po pobjedu da se konačno veselimo i mi i naši navijači - naglasio je Borna.

Utakmicu protiv Virovitice Varteks će igrati u subotu, 4. rujna, u 17 sati na igralištu SRC Vegeška (Virovitica).

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc