Poraz protiv Podravine u Ludbregu u utakmici nadoknade

Bumbari nisu došli do bodova u posljednjoj utakmici ove polusezone. Podravina je pobijedila rezultatom 4:1. Zaostala je to utakmica 13. kola koja se nije odigrala prije nekoliko tjedana zbog tadašnje samoizolacije nogometaša ludbreškog kluba.

Varteks je započeo susret s Jovanom na vratima. Ispred njega bili su Radić, Dvanajščak, Lukan, Kukec (kapetan), Kos, Bebek, Malarić, Rožmarić, Benko M. i Jazbec.
Trener Orehovec imao je samo na raspolaganju još samo dva igrača na klupi – šesnaestogodišnjeg Lukačića i Lovru Vitkovića te vratara Kanižaja.

Varteks je gol primio na samoj kraju prvog dijela. Za 1:0 domaćina zabio je Santos Oliveira, a odmah početkom drugog Golubar iz penala povećava na 2:0. Podravina u sljedećih dvadesetak minuta još dva puta trese mrežu – isti igrači koji su već zabili pogađaju u 63. (Golubar - još jedan jedanaesterac) i 77. minuti (Santos).

Počasni pogodak za Bumbare postiže 17-godišnji Fran Rožmarić, a i većinu današnje ekipe činili su juniori zbog ozljeda, kartonirani igrača i rekonvalescenata.
Varteks je jesenski dio sezone završio na osmom mjestu 3.HNL Sjever (nakon 14 odigranih kola) s 15 osvojenih bodova.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc