Filip Tomašković prešao u srpskog prvoligaša

Na ljeto prošle godine, NK Varteks pristupio je igrač plemenitog kova, igrač koji je školovan u GNK Dinamo, a ima i reprezentativnog  iskustva - Filip Tomašković.

Sada već naš bivši igrač, trudom i zalaganjem uz dobre igre u jesenskom dijelu prvenstva izborio se za potpis profesionalnog ugovora.

Potpisom trogodišnjeg ugovora dobio je priliku da se dokaže na profesionalnoj razini. Filip će nositi dres srpskog Spartaka iz Subotice.

Filipe, kako se osjećaš sada nakon potpisa ugovora s prvoligašem?

- Prije svega htio bih se zahvaliti upravi, suigračima, trenerima i navijačima NK Varteksa. To su ljudi koji su sa mnom radili, bodrili me i gurali naprijed. Nije bilo lako, bilo je lijepih, uspješnih, ali i onih malo lošijih trenutaka, no sve me to skupa dovelo do potpisa ugovora sa FK Spartakom. Jako sam uzbuđen, ponosan i sretan radi ukazanog povjerenja i prilike koja mi se pružila, ali mjesta za opuštanje još uvijek nema. Na meni je da se nastavim truditi i da pokažem ono što sam posljednje polusezone brusio u NK Varteksu.

Kako prolazi početna faza prilagodbe?

- Ni jedna promjena nije laka, ali to je nešto što svaki igrač mora proći. Polako se upoznajem s trenerom, suigračima i svim ljudima kojima sam okružen, te sam jako sretan zbog dobre komunikacije koju smo uspostavili već u samom početku. Također se navikavam na treninge jačeg intenziteta i zadovoljan sam kako napredujem, te se nadam da će to rezultirati i mojom dobrom igrom.

U NK Varteks bio si jednu polusezonu, ali očito dovoljno da skreneš pozornost na sebe. Kako bi opisao svoj period u našem klubu?

- Smatram da je NK Varteks jako puno pomogao razvoju moje buduće karijere. Iznimno dobar klub za napredak mladih igrača. Navijači koji su nas bodrili iz utakmice u utakmicu bili su mi velik motiv da svaku minutu na terenu dam sve od sebe, također uvijek dobra atmosfera u svlačionici . Period u NK Varteksu opisao bih kao izazovan i svakako bih volio napomenuti kako je polusezona u NK Varteksu za mene bila jedno odlično iskustvo iz kojeg sam jako puno toga naučio, te smatram da sam napredovao. Nastaviti ću pratiti buduće uspjehe NK Varteksa i ostat u komunikaciji. Želim se još jednom zahvaliti svim ljudima koji su bili uz mene na mom putu u klubu, a NK Varteksu želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone!

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc