Podjela bodova u Koprivnici: Bumbari uzeli bod pogotkom Maura Benka

Bumbari su danas u sklopu 15. kola 3.HNL Sjever gostovali u Koprivnici na otvaranju proljetnog dijela prvenstva. Susret je završio remijem - 1:1 (1:0). 

Za Varteks su startali: Kanižaj - Mikičić, Lukačić, Rožmarić, Režić, Vajagić, Hajduk, Angelovski, Benko L., Sabljić i Benko M. Na klupi su svoju priliku čekali Jovan, Pukšec, Horaček, Novko, Lukan, Sunara i Bebek. 

Prvo poluvrijeme gledali smo izjednačenu utakmicu, a domaćini su poveli u 25. minuti nakon greške vratara Kanižaja. S tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme. 

Drugi dio Varteks je bio puno konkretniji. Vidjeli smo pogođenu stativu Bumbara, tri velike šanse, a Horaček i Novko, koji su ušli s klupe, donijeli su novu energiju u ekipu, a sve je zaokružio Mauro Benko u 70. minuti pogotkom za 1:1. Do pobjedničkog gola Bumbari ipak nisu uspjeli doći. Valja napomenuti kako ovu utakmicu nisu mogli igrati kapetan Fran Kukec i Jura Kos zbog fakultetskih obveza. 

Također, trener Zoran Vukelić na teren je poslao čak četvoricu igrača mlađih od 18 godina, a Varteksova mladost, pomiješana s iskustvom, pokazala je sjajan pristup kojim će se voditi ostatku sezone. 

U sljedećem kolu na Slobodi dočekujemo Rudar iz Murskog Središća. 

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc