Simona Mendaš o dosadašnjem iskustvu igranja u Varteksu, treneru i budućnosti

ISKUSNA SENIORKA

Nogometašica Varteksa Simona Mendaš među najiskusnijim je igračicama u momčadi. Ima iskustvo igranja 1.HNLŽ, u nogometu je preko deset godina, a igra na poziciji zadnjeg veznog.

Iskazala je svoje dojmove o momčadi seniorki Varteksa.

- Ekipa je odlična, mlada i vrlo visokog potencijala. Cure su me prihvatile i atmosfera je odlična. Uz sjajne uvjete koje već imamo i kontinuirani rad, ova praktički novonastala ekipa će samo rasti iz utakmice u utakmicu – rekla je Mendaš.

Odigrane su dvije prvenstvene utakmice, dvije u Kupu... Gdje se vidimo u nekoj bližoj budućnosti?

- Smatram da se možemo bez problema plasirati u prve tri ekipe svoje skupine, a za dalje ćemo vidjeti. Mislim da je zapravo jedino bitno da se ekipa ove sezone dobro uigra pa da iduću sezonu mogu opravdano porasti ambicije, iako ih ni sad ne nedostaje. Igrala sam u najvišem rangu natjecanja s Lepoglavom, a i sa ŽNK Katarina Zrinski Čakovec prethodne sezone. Završile smo na odličnom petom mjestu, ali smo nažalost zbog spleta neželjenih okolnosti izbačene – istaknula je Simona Mendaš.

Trener Velimir Žganec najveća je potpora mladoj momčadi u svakom mogućem aspektu nogometne igre.

- Trener je super i ima puno strpljenja, koje mu svakako za nas treba. Treninzi su dobri te on uvijek nađe vremena za individualne savjete nama igračicama. Ovim putem ga srdačno pozdravljam.

Pred nogometašicama Varteksa na redu je treće kolo 2.HNLŽ koje igraju u nedjelju, 11. listopada protiv Odre. Susret se igra u 19 sati u našem kampu u Hrašćici.

- Iskreno, ne znam gotovo ništa o toj ekipi jer sam posljednji put protiv njih igrala prije nekoliko godina. Međutim, ne treba se pretjerano zamarati protivnicima već moramo nametnuti svoju igru i dati sve od sebe, kao što mi to i znamo – zaključila je Mendaš.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc