Pobjeda Varteksa protiv Virovitice za završetak sezone

POBJEDA ZA KRAJ SEZONE

Varteks je danas igrao utakmicu posljednjeg kola 3. HNL Sjever lige za ostanak protiv Virovitice. Bumbari su osvojili tri boda za kraj prvenstva pobjedom 3:1.

Virovitica aktivnije otvara susret s nekoliko dobrih šansi, ali sve odlaze pored Jovanovog gola. Vajagić za Bumbare pokušava u 15. minuti, ali previše komplicira i ostaje se bez konkretne šanse.

U 37. minuti Kesse dobiva loptu u sredini i iz okreta puca, ali gostujuća obrana blokira šut i lopta odlazi u korner. Nekoliko minuta kasnije, gosti imaju sjajnu šansu, ali Jovan još bolje 'skida' loptu ispod prečke.

Do kraja poluvremena još jednom Kesse se nalazi u dobroj situaciji, pokušava zaobići vratara, no on ga 'čita' i brani. Pred kraj poluvremena Kukec raščišćava loptu s noge napadača iz Virovitice.

Početkom drugog dijela za Varteks odmah pokušava Vajagić s 20 metara, ali šut odlazi malo pored gola. Virovitica dolazi do vodstva u 49. minuti iz kontre. Sam pred Jovana izlazi napadač Virovitice i sigurno šalje loptu u gol.

Ipak, Bumbari se brzo vraćaju i preokreću rezultat u nekoliko minuta. Prvo Jazbec sjajno poteže s vrha 16 i na asistenciju Režića zabija za 1:1, a dvije minute kasnije Kesse iz polukontre preokreće rezultat! S lijeve strane pogodio je suprotne rašlje i rezultat u 52. minuti je 2:1.

U nastavku poluvremena, susret je na strani Varteksa. Najveće prilike ponovno imaju Kesse i Vajagić, ali njihovi udarci odlaze malo pored gola.

U 82. minuti Varteks povećava vodstvo preko Kessea koji iz treće slične situacije zabija za 3:1. U 90. minuti Benković iz velike udaljenosti precizno gađa, a milimetri i stativa sprječavaju da Bumbari još jednom povećaju vodstvo.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc