Orehovec pred Podravac: 'Sve je pod kontrolom, nema ozlijeđenih, vraća nam se Antolek'

U subotu, 2. listopada 2021. godine, u Virju Varteks igra utakmicu 7. kola 3.HNL Sjever protiv Podravca. Susret počinje u 15 sati, a najavio ga je trener Želimir Orehovec.

Prvo se osvrnuo na početak sezone.

- Prošlo je šest kola. Nismo napravili ništa senzacionalno, ali očekivali smo da ćemo tu negdje biti, s tim brojem bodova. Ponajprije su bodovi osvojeni zbog kvalitetne obrane cijele ekipe, iako smo u tim susretima gdje smo pobijedili minimalnim rezultatom, stvorili i dosta prilika za pogodak. Nažalost, gol nas nije išao. Gol razlika od 3:2, s 11 osvojenih bodova, ima jednu težinu. Nadam se da će nam se i na utakmicama posrećiti. Očekujem jednako dobru igru u obranu te još veću efikasnost u napadu u narednim susretima - kazao je Orehovec.

Slijedi još jedno gostovanje protiv pretposljednjeg Podravca.

- Podravac Virje ima jedan bod, ali doma su sve ekipe 'goropadne'. Sve utakmice koje su izgubili, izgubili su ih vrlo tijesno. Igrali su s jakim momčadima. Nema loše ekipe u prvenstvu. Ne smijemo nikoga podcijeniti, ali moramo u Virje ići po pobjedu da bi se zadržali u gornjem dijelu tablice - rekao je trener Bumbara. 

Osvrnuo se i na igre u Kupu.

- Županijski kup smo igrali većinom s juniorima. Sljedeći tjedan igramo u Trnovcu četvrtfinale. Sve je pod kontrolom. Nema ozlijeđenih. Polako nam se vraća i Antolek te ulazi u kadar igrača. Idemo dalje od utakmice do utakmice osvajati bodove - istaknuo je. 

Spomenuo je i Leona Benka, najveću zvijezdu kluba koji je došao u ljetnom prijelaznom roku.

- Naravno da su svi od Benka očekivali da će zabijati golove. Treba napomenuti da je Benko došao praktički par dana prije početka prvenstva, nije bio posve spreman, trenira. A kao što možemo vidjeti, on ulazi u šanse. Mladim igračima je pravi učitelj i poticaj, pozitivan je i borben. Odnos prema igri će ga svakako pomilovati da i te lopte počinju odlaziti što više u gol - naveo je Orehovec. 

Naslovna fotografija: Dino Možek

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc