Lukan: 'U klubu sam dugo godina, znam što Varteks znači navijačima, a ove sezone pucamo na vrh'

Mladi obrambeni bek Bumbara, Petar Lukan (18), najavio je utakmicu protiv Podravca koja se igra u subotu, 2. listopada, u 15 sati u Virju.

Osvrnuo se na početak sezone.

- U sezonu smo ušli dobro, očekivali smo više, ali zadovoljni smo učinjenim i možemo biti samo bolji. Šteta zbog Podravine, protiv koje nismo bili na našoj razini, ali nismo niti zaslužili taj poraz. Do sada smo primili samo dva pogotka što je za nas veliki poticaj za dalje. Šteta propuštenih prilika, ali moramo biti strpljivi jer sigurno imamo još puno toga za pokazati. Vidljiv je napredak u odnosu na prošlu sezonu i s novim pojačanjima pucamo na sam vrh – kazao je Lukan.

Veliku podršku vidi u svojim, nešto starijim, suigračima.

- Velika je prednost svake ekipe kad ima iskusnije igrače, kao mi Režića, Radića, Nježića ili Benka. Od njih mi mladi možemo naučiti mnogo toga, ne samo nogometnog znanja, već i životnih iskustava. Na nama mladima je da ih slušamo i probamo upiti što više njihovih savjeta – rekao je Lukan.

Pred Bumbarima je gostovanje u Virju.

- Podravac je uvijek neugodna ekipa koju vrlo dobro pamtimo iz prošle sezone. Liga je vrlo izjednačena i nema "lakih" utakmica. Treniramo odlično i maksimalno smo fokusirani na Podravac. Nadam se da ćemo uzeti sva tri boda, proveseliti se i nagraditi naše vjerne navijače – istaknuo je te dodao:

- Iako mi je ovo tek druga sezona u seniorima Varteksa, u klubu sam dugo godina. Znam što ovaj klub znaci navijačima i cijelom gradu. Atmosfera u ekipi je odlična i zadovoljstvo mi je igrati uz ove dečke i pred našim Stonesima – naglasio je Lukan.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc