Rok Horaček: 'Ekipa je zaslužna za moje golove. Bit će ih još'

Rok Horaček protekle je zime došao u Varteks, a odmah je u početnim utakmicama na travnjacima 3.HNL Sjever pokazao da će itekako biti veliko pojačanje u ofenzivnom dijelu momčadi, zabivši tri pogotka. 

Horaček je istaknuo da je imao želju doći u Varteks. 

- Bila je obostrana želja za dolaskom u Varteks jer svi znamo što znači takav klub, a što se tiče mojih golova želim se zahvaliti ekipi jer su oni najviše zaslužni za njih i nadam se da će ih još biti – kazao je.

Odmah se uklopio u svlačionici, ali i klubu.

- Od prvog dana dečki su me primili na najbolji mogući način, od trenera, uprave pa i samih igrača. Osjećam se sjajno na svakom treningu i stvarno je odlično trenirati s dečkima – rekao je Horaček.

Naglasio je ciljeve do kraja sezone, a osvrnuo se i na sljedećeg protivnika – Radnika iz Križevci.

- Nadam se da ćemo do kraja sezone skupiti što više bodova i osvojiti županijski Kup. Svi znamo da su Križevci u samom vrhu lige, ali nešto će se i nas pitati te ako budemo slijedili trenerove upute koje nam daje ovaj tjedan, nadamo se pozitivnom rezultatu – istaknuo je Rok Horaček.

Za Bumbare slijedi utakmica protiv Radnika iz Križevci, u subotu 26. ožujka u 15:30 sati na Gradskom stadionu u Križevcima. 

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc