Poraz u prvom kolu Lige za ostanak protiv Podravca

U subotu 23.04.2022. u 1. kolu Lige za ostanak ugostili smo ekipu Podravca iz Virja. Visoka pobjeda na domaćem terenu protiv istog protivnika prije nekoliko tjedana gurala je pred momčad imperativ nove pobjede. Nažalost, zbog crvenog kartona trener Vukelić u momčadi nije mogao računati na stup obrane Ivana Režića.

U prvim minutama utakmice Leon Benko postiže pogodak i očekivala se repriza visoke pobjede, no gosti ubrzo konsolidiraju svoje redove. U jednom od napada, prilikom udarca po golu, lopta u ruku udara našeg igrača i sudac pokazuje na 11 metara. Silvio Jovan sigurno brani te ostavlja pogodak prednosti. Međutim, vodstvo nije bilo drugog vijeka, jer gosti ubrzo koriste pomutnju u našim redovima i zabijaju izjednačujući pogodak.

Nervoza je ušla u naše redove i gosti do kraja poluvremena zabijaju još jedan pogodak i preokreću rezultat. Nakon izlaska iz svlačionice, u drugom poluvremenu preuzimamo inicijativu, ali bez konkretizacije. Umjesto izjednačenja primamo pogodak za 3-1 u 70. minuti. Praktički u sljedećem napadu Mauro Benko zabija za 3-2. Nažalost, do kraja utakmice nismo uspjeli zabiti i osvojiti barem bod. Sljedeći tjedan gostujemo u Orahovici kod momčadi Papuka.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc