Radić o finalu Kupa: 'Pozivam sve navijače da nas podrže u povijesnoj utakmici za naš klub'

Varteksa još samo nekoliko dana dijeli od utakmice sezone – a moglo bi se reći i povijesne utakmice za klub. U subotu, 11. lipnja 2022. godine u Jalžabetu odigrat će susret finala Kupa ŽNS Varaždin. Prvi je to put da su se Bumbari plasirali u finale tog natjecanja. Utakmica počinje u 18 sati.

Utakmicu je najavio pouzdani branič i dugogodišnji stanovnik kluba, igrač kojemu je Varteks postao drugi dom – Borna Radić.

- Nakon duge i naporne sezone imamo priliku sve zaključiti na najbolji mogući način. Maksimalno se pripremamo za susret protiv Bednje Beletinec, pogotovo jer je prvenstvena sezona završila prije dva tjedna. U subotu ćemo svi biti spremni – rekao je Radić.

Naglašava koliko je ovo velika prilika za Varteks.

- Ovo je prilika da i isperemo gorak okus zbog pozicije na tablici 3.HNL Sjever. Na kraju, ako se osvoji Kup, to će biti uspješna sezona.

White Stonesi najavili su dolazak u velikom broju. Tu su još brojni simpatizeri i prijatelji kluba.

- Pozivam sve ljubitelje nogometa da u subotu dođu u Jalžabet te nas podrže u ovoj povijesnoj utakmici za klub, ali i naše navijače. Vidimo se i dat ćemo sve od sebe – istaknuo je Borna Radić.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc