Ivan Sabljić: 'Ekipa je u procesu stvaranja, ali u svakoj utakmici moramo dati sve za Kluba'

Ivan Sabljić u zimskom je prijelaznom roku došao u Varteks kao pojačanje u napadačkom dijelu igre.

Ovaj 25-godišnjak još čeka na pogodak u natjecateljskim utakmicama za Varteks, a sad je iznio dojmove nakon nešto više od dva mjeseca u klubu.

- Prva tri kola ne bih previše komentirao, jer smo u procesu stvaranja ekipe. Mislim da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu. Treniramo naporno i mislim da naše vrijeme tek dolazi. Stvara se dobar miks iskustva i mladosti. Svlačionica odiše pozitivnom atmosferom što je najbitnije u ovom trenutku – rekao je te dodao:

- Svojim utakmicama u dresu Varteksa nisam u potpunosti zadovoljan, dobro sam krenuo u tri pripreme utakmice uz tri gola, ali me ozljeda nažalost izbacila iz ritma. Vjerujem da će dobrim radom sve to opet sjesti na svoje mjesto – kazao je Sabljić.

Naglasio je koji su ciljevi i što fali za bolje rezultate.

- Cilj je da u prvenstvu ostvarimo što bolji rezultat i pokušamo uhvatiti što bolju poziciju. Tu naravno spada i osvajanje županijskog Kupa što bi bio povijesni rezultat, pošto ga još nikad nismo osvojili. I vjerujem da bi to razveselilo naše navijače – istaknuo je 25-godišnji napadač.

- Ekipa je u procesu stvaranja što sam već rekao, kvaliteta postoji no fali ta navika pobjeđivanja. Da svi budemo gladni pobjede, tek onda ćemo moći ostvarivati visoke ciljeve, koji se od kluba kao što je NK Varteks i očekuje. Za trenera Vukelića imam samo riječi hvale. Vidi se da je veliki znalac i profesionalac. Treninzi su zanimljivi i dinamični, stvoreni da igrač raste iz treninga u trening – rekao je Sabljić te zaključio:

- U svoje ime, a i u ime cijele ekipe mogu još samo reći da ćemo u svakoj utakmici dati sve od sebe za boje Kluba!

Bumbari u subotu, 19. ožujka od 15:30 sati na Slobodi dočekuju Podravac iz Virja u sklopu 18. kola 3.HNL Sjever.

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc