Fran Kukec pred uzvrat protiv Drave-Ajax: 'U srijedu nema alibija, idemo na glavu'

Kapetan prve momčadi Varteksa – Fran Kukec – osvrnuo se na netom završenu sezonu, barem onaj prvenstveni dio te najavio uzvratnu utakmicu polufinala županijskog Kupa koja je na rasporedu u srijedu, 25. svibnja, od 17:30 sati na Slobodi.

- Osobno sam razočaran mjestom i bodovnim saldom jer znam da imamo kvalitetu više od ostvarenog. U nekim utakmicama nismo imali sreće, u nekima smo podbacili, u nekima su loše sudačke odluke utjecale na krajnji ishod. Sve u svemu nisam zadovoljan, morali smo biti bolji. Sada treba napraviti dobru analizu, pojačati se i pripremiti za iduću – kazao je Kukec.

Srijeda donosi veliku, povijesnu priliku za Klub. Ulazak u finale Kupa ŽNS Varaždin već potencijalno donosi igru s najvećima sljedeće sezone.

- Rekao bih da je to za nas utakmica sezone s kojom možemo isprati gorak okus prvenstva. U srijedu nema alibija, već nakon subotnje utakmice u Murskom Središću u svlačionici smo pričali međusobno i dali jedan drugome ruku da protiv Drave-Ajax idemo na glavu – rekao je.

Prva utakmica u Svetom Đurđu završila je minimalnom pobjedom Bumbara (1:0).

- Bez obzira na stečenu prednost u prvoj utakmici još ništa nije gotovo, ekipa Drave-Ajax ima naš maksimalan respekt. Nisu slučajno izbacili Zelengaj, Nedeljanec i Podravinu. Znam da klub 11 godina čeka ulazak u finale i da je to bila tiha patnja svih navijača – istaknuo je Kukec te još jednom naglasio.

- U srijedu nema alibija, u srijedu moramo biti pravi. Ovim putem ispričavam se svim navijačima ispred ekipe na lošoj sezoni u prvenstvu i dajem im riječ da ćemo u srijedu poginuti na terenu kako bi konačno preskočili tu zadnju stepenicu i ušli u finale. Pozivam sve White Stonese, ljude kojima je Varteks u srcu da u srijedu dođu na Slobodu i da nam budu vjetar u leđa te da zajedno okrenemo novu stranicu klupske povijesti! - kazao je za kraj Fran Kukec.  

KONTAKTIRAJTE NAS

NK Varteks Varaždin
Zagrebačka 94 42000 Varaždin

Mob: +385 95 5226 566
[email protected]

FACEBOOK

cc